FAQ

kcmetro.dk

Specialist i reservedele til Metro og kcstoker

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Q.   Hvordan indstilles træpillernes brændværdi?

Til at svare på dette spørgsmål er der en video på youtubeQ.   Hvordan skiftes tændelementet på compact 20?

Udskiftningen af tændelementet foregår på samme måde på compact 20 og 30. Udskiftningen kan ses i denne videoQ.   Hvordan tømmes askeskufferne?

Tømning af askeskuffer

 1. Sluk for fyret. Hold den røde knap inde i 2-3 sekunder, indtil der står ”brænder ud” i displayet. Efter 4-5 minutter står der ”slukker” i displayet, og så kan du afbryde for strømmen.
 2. Løsn spændebåndene til slangestykket, der forbinder snegl og brænder, og fjern slangestykket.
 3. Åbn lågen ind til askeskufferne. Husk at bruge handsker, når du håndterer asken – aske kan indeholde gløder, også lang tid efter slukning.
 4. Træk den forreste askeskuffe ud. Ligger der overskydende aske foran den bagerste askeskuffe, kan du fjerne det med en skovl.
 5. Træk den sidste askeskuffe ud. Brug en kost til at fjerne det værste af asken på siden og i toppen af kedlen.Q.   Hvordan renses brænderhovedet?

Engang imellem kan det være nødvendigt at rense brænderhovedet. Du kan eventuelt bruge en spartel til at skrabe belægningerne af med.
Q.   Hvordan renses røgrøret på kedlen?

 1. Start med at løsne de to skruer yderst, og løft herefter låget af. Du har nu adgang til røgrørene og turbulatorerne.
 2. Ryst den værste aske af turbulatorerne, og løft dem forsigtigt op. Brug den medfølgende kedelbørste til at børste nede i røgrørene, og slut af med at støvsuge de sidste rester af aske op (brug en askestøvsuger, hvis du vil skåne din almindelige støvsuger).
 3. Sæt turbulatorerne på plads igen, og skru låget på. Efter rensning af røgrørene er der faldet yderligere støv og aske ned i bunden af kedlen – det skal lige fjernes med en skovl, inden du støvsuger resten op.
 4. Sæt askeskufferne tilbage i kedlen, og luk lågen.


Q.  Hvordan renses sneglen?


Mindst en gang om året bør sneglen rensen for smulder. Det er en fordel, at der er så få piller i magasinet som muligt, inden du tømmer sneglen.

 1. Bag på magasinet, i bunden, sidder en lille låge. Fjern de to skruer, der holder den på plads, tag låget af, og lad piller og smulder rende ud i en lille skål.
 2. Montér lågen igen, og fyld piller i magasinet.
 3. Tag strømstikket til sneglen ud af brænderen, og sæt den til en forlængerledning med fast strøm. Vent nogle minutter, til du har et konstant flow af træpiller ud af sneglen.
 4. Tag så strømmen fra, sæt stikket tilbage i brænderen, og montér slangen ved hjælp af de to spændebånd. Nu er dit pillefyr klar til at blive startet op.

Secure Payments by

Bank

Consecteur adipiscin a lusempor tincidunt the labore reprehene perspiciatis voluptatem.

8901 Marmora Road, Glasgow,

D04 89GR


+00 (01) 123 45678

mail@demolink.org

Copyright @ All Rights Reserved